سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این نوشتار درباره اطلاعات مختلفی مانند مشخصات، مزایا و معایب، نحوه‌ی ساخت و اجرا، انواع و کاربرد سقف عرشه فولادی صحبت کردیم و تلاش بر این شد تا شما را با این محصول بیشتر آشنا کنیم.

سقف عرشه فولادی یکی از سبک‌های جدید در اجرای سقف است که با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد خود، طرفداران زیادی را پیدا کرده است.

جاگذاری عرشه‌های فولادی: عرشه‌های فولادی دارای گیره‌های نر و ماده هستند به‌گونه‌ای که به راحتی می‌توان آن‌ها را در یکدیگر قرار داد و به راحتی بدون ترس از خطر سقوط بر روی آن‌ها رفت‌و‌آمد نیز کرد.

عرشه‌هایی با ضخامت‌های مختلف، معمولاً از ۰٫۵ تا ۱٫۵ میلی‌متر استفاده می‌شود

پودر سخت کننده که از سنگ دانه هایی مقاوم ساخت شده است باعث ایجاد یک سطح بسیار مقاوم در برابر خوردگی، سایش و ترک می شود ضمن اینکه سطح ایجاد شده به وسیله این پودر سطحی یکدست و بدون خلل و فرج است. مقاومت فشاری ۲۸ روزه این مواد حدود ۲۷۰ نیوتون بر میلیمتر مربع می باشد.

با این حال، شرایطی وجود داشت که باید در این سیستم اصلاح می‌شد.

جایگذاری میلگرد ها نیز پس از نصب برشگیرها انجام میشود اجرای و تقویتی ضد حریق باید مطابق نقشه های اجرایی بر روی ورق های کامپوزیتی انجام شود.

بتن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مصالحی که در ساخت‌وساز مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل انواع متعددی می‌باشد که در مقالات قبلی به‌طور کامل به انواع آن اشاره کرده ایم.

همانطور که در مقاله قبلی اشاره کردیم یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزیت‌ها ی سقف عرشه فولادی که موجب شده است استفاده از آن به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا کند، وزن بسیار کم آن است. چراکه وزن با نیروی زلزله رابطه مستقیم دارد درصورت کم‌بودن وزن ساختمان، نیروی زمین‌لرزه وارده به آن نیز کاهش پیدا می‌کند.

درباره شرکت مقالات سایت وبلاگ و اخبار پروژه های سایت تماس با فرتاک ویژن درباره ما

برای اتصال عرشه‌های فولادی بر روی میلگردها از گل‌میخ استفاده می‌کنند. مزیتی که این روش دارد این است که موجب کاهش وزن تیرهای فولادی سقف عرشه فولادی مصرف‌شده می‎‌شود.

گلمیخها ضمن انجام وظیفه به عنوان المان برشی سقف ، وظیفه یکپارچه سازی مقاطع بتنی و فولادی را نیز در دستور کارخود دارد. در واقع این المان ، رابط میان ورق های ذوزنقه ای گالوانیزه و بتن می باشند.

دپو و انتقال به طبقات: پس از اینکه ورق‌های کامپوزیت در کارگاه دپو می‌شوند. به محل ساخت ساختمان برده شده و در آنجا تنها با استفاده از یک بالابر و بدون نیاز به نیروهای انسانی به ترازهای مختلف طبقات انتقال داده می‌شوند.

درواقع سقف عرشه فولادی، نوعی سقف خمشی مختلط می‌باشد چراکه در طراحی و ساخت آن از دو عنصر، ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل و برش‌گیر‌ها یا همان گل‌میخ‌ها که در ادامه مقاله به معرفی کامل آن‌ها خواهیم پرداخت، استفاده می‌شود.

Report this page